Për të ruajtur estetikën e lagjes, dhe banorëve të ju mundësoj rehati, ne jemi përkujdesur që shtëpitë të jenë me garazhë të integruar brenda shtëpisë.

Dyert e garazhës janë prodhim Gjerman, të kualitetit të lartë me mundësi hapje nga distanca.