Sistemi i ngrohjes elektrike në dysheme konsiderohet si një nga mënyrat më efikase, eko-miqësore të ngrohjes.
Ky sistem ngroh dhomën nga dyshemeja, duke shtyrë ajrin e nxehtë lart derisa të ftohet, duke shpërndarë nxehtësinë në mënyrë të barabartë.Sistemi i ngrohjes elektrike në dysheme siguron një sistem ngrohje me efikasitet të energjisë, si dhe fleksibilitet të dizajnit të brendshëm.

Kontrolleri i ngrohjes mundëson:

  • – Kontrollimin individual të temperaturës për secilën dhomë
  • – Programimin e temperaturave te ndryshme në kohë të ndryshme të ditës
  • – Programim të veçantë gjatë fundjavës