Një nga llojet më të njohura të dyshemesë në ditët e sotme është parketi prej druri.
Dyshemetë me parket druri janë një mundësi e përjetshme që sjell ngrohtësi dhe karakter në çdo hapësirë të shtëpisë tuaj.

    • Parketi i përdorur në shtëpitë e Perla Residence është i llojit “Tarket” shumështresorë, me trashësi 14mm

 

  • Shkallët janë po aq të rëndësishme sa dyshemeja kur flasim për pamjen e bukur të shtëpisë. Shkallët në pjesën shkelëse janë të bëra me dru bungu, me trashësi 4cm, ndërsa në pjesën ballore me kuarc të bardhë, me trashësi 2cm