Homepage One – Perla Residence
Oops...
Slider with alias home not found.
A few words about the house

Property Description

DOCUMENTS  -  Energetic Certificate PDF    Energetic Certificate PDF
BUILT YEAR
2016
BED ROOMS
2
BATH ROOMS
2
CAR PARKING
2
View On Map Schedule Visit
Image
50 X 25
Bed RoomDimension

Property Details

Dritaret janë nga PVC me ngjyrë antracid, të prodhuara nga profile të cilësisë së lartë, me izolim të shkëlqyeshëm termik dhe dizajne moderne.Dritaret janë të prodhuara me 3 xhama dhe shtresa të holla metalike Low-E të depozituara në sipërfaqen e xhamit, të cilat ndihmojnë në mbajtjen e nxehtësisë në të njëjtën anë të xhamit nga e ka origjinën, duke garantuar rehati në çdo stinë të vitit. Gjithashtu, veshjet e xhamit Low-E minimizojnë sasinë e dritës infra të kuqe dhe ultravjollcë që vjen përmes xhamit, pa minimizuar sasinë e dritës që hyn në shtëpi. Dritaret janë të pajisura me roleta alumini me motor elektrik, të cilat mbrojnë nga rrezet e dëmshme UV, ndihmojnë në kontrollimin e klimës brenda shtëpisë, si dhe parandalojnë zbehjen e kornizave të dritareve dhe mobiljeve. Karakteristikat e dritareve:
 • - Dritare me 3 xhama
 • - Xham 4 stinor (Low-E)
 • - Roleta të aluminit, me motor elektrik
Sistemet e fasadës përmbajnë elemente strukturore dhe elementet e mbështjellësit të ndërtesës që sigurojnë rezistencë anësore dhe vertikale ndaj erës dhe kushteve tjera të motit, posedojnë veti termike e akustike dhe janë rezistente ndaj zjarrit. Karakteristikat e fasades:
 • - Stiropor EPS t= 12cm
 • - Fasada 1.1mm (German Color “HUMA”)
 • - Veshja e pjesëve ballore të shtëpisë me tulla “Klinker”, me trashësi 20mm
Një nga llojet më të njohura të dyshemesë në ditët e sotme është parketi prej druri. Dyshemetë me parket druri janë një mundësi e përjetshme që sjell ngrohtësi dhe karakter në çdo hapësirë të shtëpisë tuaj.
  • Parketi i përdorur në shtëpitë e Perla Residence është i llojit "Tarket" shumështresorë, me trashësi 14mm
 
 • Shkallët janë po aq të rëndësishme sa dyshemeja kur flasim për pamjen e bukur të shtëpisë. Shkallët në pjesën shkelëse janë të bëra me dru bungu, me trashësi 4cm, ndërsa në pjesën ballore me kuarc të bardhë, me trashësi 2cm
ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

Explore Floor Plans

High quality city living without the pricing tag
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • 2,583-ft
 • 2 - Bedrooms
 • 1 - Kitchen
 • 2 - Car Garage
 • 2,583-ft
 • 2 - Bedrooms
 • 1 - Kitchen
 • 2 - Car Garage
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?
 • Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Libero blanditiis magnam doloribus ullam! Laborum consequuntur magni nostrum nesciunt natus nulla vitae doloremque voluptatum quos autem pariatur exercitationem repellendus, sunt nihil. Ipsum et magni recusandae repellat! Fugiat sapiente consequatur delectus sequi?

Find Your

Location & Neighborhood

A Few Words About Locality

Does it have pet-friendly rentals ? What are the crime rates? How are the schools ? Get important local information on the area you’re most interested in.Our broker centers are located throughout the entire country ensuring you get helped.

What Our Clients Say?

Image

Stevan Smith

Real Estate Group
Adresa:
PO Box 16122 Collins Street West Victoria 8007 Australia
Telefoni:
(+48) 564-334-21-22-34
Emaili:
youremail@gmail.com
Contact Now

Send A Message To Jon Snow

Would you like to speak to one of our financial advisers over the phone? Just submit your details and we’ll be in touch shortly.